main logo
563

Motivul bizar pentru care un bărbat a murit la cinema. Se aplecase să își ridice cheile

Un bărbat în vârstă de 24 ani ani a murit în timp ce se afla la cinema. Tânărul, din Birmingham, Marea Britanie, a rămas cu gâtul înțepenit, după ce s-a aplecat printre scaune pentru a-și recupera cheile și telefonul.

Motivul bizar pentru care un bărbat a murit la cinema

Ateeq Rafiq a murit după ce a rămas cu gâtul înțepenit sub scaunul de la cinema. La câteva luni de la producerea tragediei, soţia lui Ateeq a dat în judecată complexul în care se afla cinematograful. Femeia vrea să obțină daune, mai ales pentru fiul lor, transmite Ştiri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Soția le-a povestit judecătorilor cum s-a produs tragedia. Cei doi au mers la film, iar la un moment dat, bărbatului i-au căzut din buzunar cheile și telefonul. Ateeq s-a aplecat să le ridice, dar a rămas blocat.

Soția acestuia spune că a încercat să cheme ajutoare, iar bărbatul a fost transportat la spital. La șase lui de la producerea incidentului, Ateeq a murit, iar autopsia a arătat că presiunea pusă pe gâtul său i-a fost fatală. Asta mai ales că în urma incidentului, băratul rămăsese cu leziuni cerebrale.

Magistrații urmează să decidă dacă soția bărbatului va primi daune în urma tragicului eveniment, potrivit The Sun.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării