28 259
2
Mortul s-a auzit din groapă la înmormântare: Unde sunt? Lăsaţi-mă să ies
28 259
2

Oamenii prezenţi la o înmormântare în Irlanda au fost surprinşi când din sicriul aflat în groapă s-a auzit vocea bărbatului decedat, care cerea să fie scos de acolo.

Foto: antena3.ro

La o înmormântare în Irlanda, oamenilor prezenţi nu le-a venit să creadă când au auzit vocea bărbatului decedat, ca şi când striga din sicriul aflat în groapă, scrie Daily Mail.   

Cei care au participat la funerariile lui Shay Bradley, veteran în armata irlandeză, au avut un moment de confuzie, urmat de hohote de râs, atunci când au auzit vocea acestuia din sicriu chiar în momentele în care îşi luau rămas bun.    

Oamenii şi-au dat seama după câteva momente că bărbatul pusese la cale o ultimă farsă şi îşi înregistrase vocea, transmite Știri.md cu referire la Adevarul.ro.

În timp ce se auzeau bătăi în „capacul sicriului“, vocea înregistrată a lui Shay devenea tot mai stridentă, iar bărbatul striga din groapă: „Unde naiba sunt? Lăsaţi-mă să ies. E al naibii de întuneric aici. Ăla-i preotul pe care îl aud? Sunt Shay şi sunt într-o cutie... La naiba, sunt mort“.   

Shay a început apoi să cânte apoi o melodie prin care îşi lua rămas bun, iar oamenii prezenţi au râs în hohote.    

Shay a murit în 8 octombrie, după o boală care l-a chinuit în ultimii ani. După ce scenele de la înmormântarea lui au fost postate online şi s-au viralizat, fiica acestuia a explicat într-un mesaj pe Twitter că Shay a plănuit totul din dorinţa ca cei dragi să râdă cu poftă la înmormântarea lui.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter