main logo
648

Momentul în care un supraviețuitor al unui accident aviatic este ucis de elicele unui elicopter

Un supraviețuitor al unui accident aviatic a fost ucis chiar de elicopterul care urma să-l salveze, după mai bine de șapte zile petrecute într-o regiune izolată din Columbia.

Un supraviețuitor al unui accident aviatic, ucis de elicopterUn supraviețuitor al unui accident aviatic, ucis de elicopter.

Un supraviețuitor al unui accident aviatic a fost ucis chiar de elicopterul care urma să-l salveze, după mai bine de șapte zile petrecute într-o regiune izolată din Columbia, scrie protv.ro.

Bărbatul rămăsese izolat într-o regiune deluroasă din Columbia, în urma unui accident aviatic. În cele din urmă, după șapte zile de așteptări, un alt echipaj a sosit la locul incidentului pentru a-l salva pe pilot.

Într-o înregistrare video se poate observa cum aparatul de zbor se apropie cu echipa de salvatori, iar pilotul care suferise accidentul le face semn. La un moment dat, doi tehnicieni coboară și încearcă să-i semnalizeze pilotului din elicopter cum să dirijeze aparatul de zbor astfel încât să poată ridica de la sol victima accidentului.

Din nefericire, pilotul a pierdut controlul elicopterului, iar în momentul următor, elicele sale l-au sfâșiat pe bărbatul care aștepta să fie salvat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării