main logo
1098

Momentul în care un elev află notele la BAC: Mă duc să mă îmbăt

Un elev din București a fost din cale-afară de surprins când a văzut că a luat BAC-ul.

Momentul în care un elev află notele la BAC: Mă duc să mă îmbăt

De fericire a început să sară în curtea liceului și și-a sunat imediat mama, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

„Mamă, mamă. Aoleu, nu pot să cred! Mamă l-am luat!!!! L-am LUAT, mamăăăă! Am luat bac-uuuul. Cât am luat la mate? Gabi, te iubesc! Zi-mi notele! Zi-mi mamă notele! Mama plânge acum!....”, a reacționat elevul de la Liceul Teoretic Decebal.

Tânărul a fost șocat să afle că a luat mai mult la română decât la matematică, adică pe dos față de așteptările sale.

Inițial a confundat materiile și a crezut că a luat nota 8 la română. ”Am luat 8 la română?!!!” a țipat în telefon, comentând rezultatele cu mama sa. 

„Ai luat 8 și ceva la biologie, 6,30 la română, 5,90 la mate și 8,35 la biologie”, i-a transmis în cele din urmă mama.

„La biologie o să dau. Mă așteptam la biologie. Mi-am făcut baremul și știam că e de 8. La matematică credeam că o să iau 6, dar nu contează matematica este matematică. La română credeam că o iau 5, mi-era așa frică. Văd că am luat 6. Vreau să dau admitere la biologie. O să-l iau că-mi place. Acum nu știu ce să fac. Mă duc să mă îmbăt. Vă pup!” a relatat tânărul.

Cu o explozie de fericire, blazare sau dezamăgire profundă - aşa au fost primite primele rezultate ale bacalaureatului 2019. Au fost 177 de medii de 10, dar rata de promovare este cu două procente mai mică decât anul trecut. Doar 67,2% dintre absolvenţi au luat bac-ul!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării