569
0
Momentul în care un bărbat urcă pe un avion care se pregătea de decolare
569
0

Incident neobișnuit în aeroportul din Lagos, Nigeria. Un bărbat a fost arestat după ce s-a cățărat pe aripa unui avion care se pregătea să decoleze.

Bărbatul, care nu a fost până în prezent identificat, a fost observat de pilot în timp ce se plimba pe avionul care se îndrepta spre punctul de decolare, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro

Pilotul a încetinit, iar mai târziu a oprit motorul, timp în care bărbatul continua să meargă nestingherit pe aeronavă, au declarat reprezentanții companiei Azman Air, citați de CNN. Mai apoi, bărbatul a sărit pe una dintre aripile avionului și a încercat să intre în cabină. 

Incidentul a fost anunțat de pilot la turnul de control, iar în scurt timp bărbatul a fost prins și reținut pentru interogatoriu.

Incidentul care a avut loc vineri dimineața la Aeroportul Internațional Murtala Muhammed din Lagos a fost filmat de unul dintre pasageri și apoi postat pe internet.

Întâmplarea nu a dus la întârzierea zborului, a anunțat compania, însă pasagerii au coborât din avion pentru a fi din nou verificați.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter