389
0
Momentul în care SUA au lansat 36 tone de bombe într-o insulă a ISIS
389
0

Momentul în care avioanele Statelor Unite bombardează ”o insulă infectată” a ISIS, din nordul Irakului a fost surprins în imagini.

Peste 36 de tone de bombe au fost aruncate pe insula aflată la sud de Mosul, potrivit unui oficial al Armatei Americane, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Oficialii americani spun că insula este o poartă de tranziție pentru luptătorii Statului Islamic, care face legătura dintre Siria și celelalte țări.

”Nu credem că se pot ascunde pe insulă. Încercăm să stabilim condițiile cu partenerul nostu în domeniul apărării pentru a continua să mențină stabilitatea în regiune”, a declarat generalul Eric T. Hill, potrivit Fox News.

Imagini din timpul bombardamentului au fost publicate pe Twitter, de un purtător de cuvânt, cu descrierea: ”Așa se vede atunci când @USAFCENT F15 și avioanele F35 aruncă 36.000 kg de bombe peste o insulă infectată a ISIS”.

Avioanele americane au dublat cantitatea de bombe care a fost stabilită, în urmă cu o lună, pentru lupta împotriva ISIS. În luna august, armata americană a aruncat peste 200 de bombe peste un grup terorist.

Citește și
article image
Povestea preotului obligat să facă bombe pentru islamiști
0
288
article image
O insulă plutitoare de 60 km pătrați se îndreaptă către...
0
569
article image
O insulă superbă din Grecia oferă celor care se mută 500...
0
1006
article image
Incendiu puternic pe insula Evia din Grecia: Pompieri sunt...
0
218