main logo
663

Momentul în care o tânără e jefuită pe stradă și se luptă cu atacatorul

O tânără din Timișoara a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla în centrul orașului, alături de două prietene. Fata a fost atacată de un bărbat care a îmbrâncit-o și a încercat să îi fure geanta.

Momentul în care o tânără e jefuită pe stradă și se luptă cu atacatorul

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă au surprins tot incidentul. Pe filmare se vede cum agresorul încearcă din răsputeri să o trântească la pământ, însă tânăra nu se pierde cu firea și se luptă cu el, lovindu-l de mai multe ori, transmite Ştiri.md cu referire la Opinia Timișoarei.

În cele din urmă, tânăra nu se mai poate apăra și dă drumul genții, iar bărbatul o ia la fugă. Fata a depus plângere la poliție, astfel că ofițerii au reușit să îi dea de urmă agresorului, după ce acesta a folosit cardul tinerei pentru a face mai multe plăți.

Poliția a reușit să recupereze și geanta tinerei, iar bărbatul a fost arestat. La audieri, bărbatul în vârstă de 33 de ani le-a vorbit anchetatorilor numai în limba engleză, deși este român și a petrecut doar câțiva ani în Marea Britanie.

„Vineri seara, în apropiere de miezul nopții, un bărbat în vârstă de 33 de ani ar fi deposedat prin violență o fată de poșetă, telefonul mobil și carduri și a folosit cardul contactless. Bărbatul a fost identificat în jurul orelor prânzului și depistat în Timișoara în cursul serii. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanții IPJ Timis.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării