main logo
1709

Moldovenii vor organiza proteste în mai multe orașe europene

Diaspora se mobilizează în urma invalidării alegerilor locale din capitală. Zeci de moldoveni vor protesta în următoarele zile în mai multe orașe din Europa.

Moldovenii vor organiza proteste în mai multe orașe europene

„Vrem să facem un articol cu o listă de orașe în care se va protesta împotriva invalidării alegerilor din Chișinău. Deocamdată știm de Haga și Londra. Unde mai sunt proteste? Dacă puteți vă rugăm să lăsați un link în comentariu cu evenimentul de pe Facebook”, se arată într-o publicație pe o rețea de socializare.

„Protest masiv împotriva regimului Plahotniuc, organizat în fața Consulatului Moldovei la Frankfurt!!!

Dragi concetățeni!!!Fac apel la toți moldovenii din Germania și mai ales la cei din regiunea Frankfurt pe Main!!!.În viitoarea evenimentelor ce se petrec la Chișinău și în Țară ,dați să dăm dovadă de patriotism, curaj și unitate!!!Haideți să demonstrăm lumii întregi că ne tragem din neamul dacilor și suntem demni că ne-am născut în Moldova!!!A venit timpul să fim uniți fiindcă țara are nevoie de susținerea noastră!!!
Vă rog din suflet ,dați să ieșim la protest împotriva regimului Plahotniuc și să arătăm că nouă ne pasă de viitorul țării noastre!!!Propun să organizăm protestul în fața Consulatului Moldovei la Frankfurt pe data de 24.06.2018 la ora 13.00 . Dați să fim uniți și să trezim în noi spiritul de luptători, luptători pentru viitorul țării noastre-MOLDOVA!!!”, mai scrie alt internaut, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Amintim că Platforma DA și PSRM au contestat ieri decizia la Curtea de Apel. Instanța însă a menținut decizia Judecătoriei Chișinău.

Un nou protest se anunță duminică, 24 iunie, la ora 14:00, în PMAN.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării