main logo
11443

Moldovence, reținute în Dubai după ce au pozat goale: Precizări oficiale

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene s-a autosesizat în cazul femeilor reținute, printre care și moldovence, după ce au pozat în pielea goală într-un hotel din Dubai.

Moldovence, reținute în Dubai după ce au pozat goale: Precizări oficiale

Instituția menționează că verifică informația respectivă din surse oficiale emirateze, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Astfel, la moment, nu se confirmă informația privind apartenența persoanelor arestate la cetățenia Republicii Moldova și nu a existat până la această oră vreo adresare pentru acordarea asistenței consulare. În acest context, ținem să reamintim că Ambasada Republicii Moldova la Abu Dhabi dispune de un număr de urgență pentru situații excepționale +971 50 916 0778”, se arată în comunicatul MAEIE.

Știri.md amintește că autoritățile arabe au arestat un grup de femei, dintre care cetățene din R. Moldova, Rusia, Belarus, Ucraina, după ce s-au dezbrăcat pentru a poza pe un balcon din Dubai, scrie The Sun, Lad Bible și Lenta.ru. 

Sâmbătă, 3 aprilie, pe rețelele de socializare au apărut videoclipuri și fotografii ale unei ședințe foto nud pe balconul popularului hotel Dubai Marina - mai mult de zece fete pozează complet dezbrăcate în fața camerei de luat vederi. Imaginile publice de desfrânare au indignat publicul, iar în aceeași zi modelele au fost reținute de oamenii legii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării