main logo
1100

Moldoveanul Vitalie Maciunschi, invitat să cânte la ziua preşedintelui Guineei

Vitalie Maciunschi face parte din echipa lui Smiley şi are mari șanse de a câștiga finala. Toți antrenorii l-au dorit în echipa lor.

Moldoveanul care a fost invitat să cânte la ziua preşedintelui Guineei

Cele patru emisii ale vocii sale au cucerit imediat publicul, care l-a trimis în semifinală.

Vitalie Maciunschi, semifinalistul din echipa Smiley la Vocea României, are 32 de ani, este din Chișinău, însă a trăit timp de 12 ani în Transnistria, deoarece tatal sau acceptase un job acolo, transmite Știri.md cu referire la Romaniatv.net.

Spune că a avut o copilarie fericită în Transnistria. S-a întors în Republica Moldova și, în momentul în care a ajuns acasă, a primit o chitară de la bunicul său. De atunci, nu s-a mai despărțit de ea.

A avut o copilărie frumoasă și în Moldova. Mama lui l-a dus la cursuri de canto și de chitară. A făcut Conservatorul la Chișinău, secția Canto Clasic. 

Au urmat multe concursuri și multe scene de operă, jazz, pop. În 2008, a prins un contract în Japonia, unde a cântat musical. 

A stat acolo un an de zile și spune că a fost o experiență suprarealistă. După aceea, Vitalie a revenit în țară și s-a angajat la Opera din Chișinău. A făcut parte și dintr-un un jazz band, cu care a cantat la diferite evenimente.

Datorită vocii sale speciale, Vitalie Machiunschi a fost și în Africa, unde a fost invitat să cânte la ziua presedintelui Guineei Ecuatoriale. 

Acum cântă cu formatia Brio Sonores. Este căsătorit de 5 ani și are doi copii, o fetiță și un băiețel.

După cele două show-uri live, telespectatorii i-au ales pe cei opt semifinalişti din sezonul 8 „Vocea României, câte doi din fiecare echipă. 

Semifinala Vocea României va fi difuzată de Pro TV vinerea aceasta, de la ora 20.30, urmând ca marea finală să aibă loc pe 14 decembrie. 

În semifinala Vocea României 2018, Smiley va fi reprezentat de Vitalie Maciunschi şi de Bogdan Ioan, Tudor Chirilă a pariat pe Alma Boiangiu şi de Romaniţa Fricosu, Irina Rimes va lupta pentru un loc în finală alături de Alexa Dragu şi de Dora Gaitanovici, în timp ce Andra mizează pe Renate Grad şi pe Mădălina Celine Coca.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării