main logo
1017

Moldoveancă ucisă în Germania. Rezultatele autopsiei

Politiștii criminaliști și procurorii germani sunt în fierbere de două săptămâni, atunci când a fost descoperit lângă o cale ferată corpul neînsuflețit al adolescentei de 14 ani, care ar fi moldoveancă.

Moldoveancă ucisă în Germania. Rezultatele autopsiei

A fost efectuată autopsia, iar rezultatele acesteia confirmă versiunea inițială a autorităților. Fata a fost violată de mai multe ori, iar ulterior a fost ucisă în bătaie, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Potrivit presei străine, rezultatele autopsiei arată că adolescenta a fost violată de către principalul suspect, imigrantul irakian în vârstă de 20 de ani. Ulterior, acesta a bătut-o, până când fata și-a dat ultima suflare.

După crimă, individul a fugit din Germania, însă a doua zi a fost reținut în Kurdistanul irakian și extrădat autorităților germane.

Audiat de procurori, principalul suspect le-a spus că erau prieteni, cu victima, și că se aflau împreună într-o excursie.

Ulterior, pe fondul consumului de alcool și droguri, s-au certat, iar el ar fi lovit-o de câteva ori peste fată. Supărată, fata a amenințat că va chema poliția. Astfel, în acel moment, individul a violat-o și a omorât-o în bătaie.

Adolescenta de 14 ani, care ar fi moldoveancă, a fost declarată dispărută în luna mai. Miercuri, 6 iunie, corpul ei a fost găsit în apropierea centrului de refugiați unde a locuit principalul suspect, imigrantul irakian.

Adolescenta era evreică, dar poliția a spus că nu există nicio dovadă că religia ei a fost un motiv pentru a comite crima.

Suspectul de 20 de ani a ajuns în Germania în 2015 împreună cu părinții săi și cu cinci frați. Tot în același an, cererea de azil a fost refuzată și toți urmau să fie deportați. Cu toate acestea, Bashar a obținut un permis de ședere temporară în timp ce a așteptat ca apelul său să fie audiat.

Individul a ajuns în vizorul poliției după mai multe incidente violente, printre care jaf, posesia unui cuțit și luptă. El a fost, de asemenea, alături de alte persoane, suspectat de asaltarea sexuală a unei fete de 11 ani care locuia în același adăpost pentru refugiați.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării