main logo
1141

Moldoveancă, sechestrată și violată de un macedonian în Italia

O femeie originală din Republica Moldova, care lucra în Italia, în calitate de îngrijitoare, în vârstă de 29 de ani, a fost salvată la sfârșitul săptămânii trecute de polițiștii din localitatea italiană Pisa, din mâinile unui cetățean macedonean.

Moldoveancă, sechestrată și violată de un macedonian în Italia

Acesta a sechestrat-o într-un apartament pentru circa două săptămâni, timp în care a obligat-o să bea alcool, să se drogheze, ca mai apoi să o violeze.

Ziarul Il Mattino scrie despre cetățeanul macedonean că are 54 de ani. Potrivit sursei citate, bărbatul macedonean a reușit să o sechestreze pe tânăra moldoveancă de 29 de ani într-un apartament din periferia de Est a localității Pisa, în zona Cisanello din apropierea spitalului, transmite Știri.md cu referire la rotalianul.com.

Acolo, femeia a fost redusă în sclavie de către cetățeanul macedonean, fiind obligată să bea alcool și să se drogheze, ca mai apoi să fie violată de acesta. Tânăra a reușit să trimită un mesaj pe WhatsApp unui amic italian, trimițându-i acestuia și fotografii în care îi arăta fața cu o vânătaie la ochiul stâng și îi cerea să o ajute.

Amicul italian al femeii s-a prezentat apoi la poliție cu aceste informații în seara zilei de sâmbătă, 10 noiembrie curent, iar autoritățile au dat startul astfel căutărilor, care au durat până duminică dimineața, dat fiind că nu aveau o adresă exactă unde se afla moldoveanca.

Cu ajutorul imaginilor din apartament trimise de femeie și cu ajutorul tehnologie de localizare a telefonului pe care o au la dispoziție autoritățile, polițiștii au reușit să găsească apartamentul în care aceasta era ținută sub sechestru și în care se afla și cetățeanul macedonean, dar și un alt cetățean străin, originar din Maroc.

Bărbatul macedonean a fost arestat, fiind acuzat de viol, agravat de faptul că a obligat-o pe tânăra de 29 de ani să consume substanțe stupefiante. Cetățeanul marocan, în schimb, a fost denunțat în stare de libertate pentru complicitate la sechestru de persoană, mai precizează sursa citată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării