main logo
1053

Moartea misterioasă a unui șeic din Emiratele Arabe la Londra

Khalid Al Qasimi, fiul emirului din Sharjah, Emiratele Arabe Unite, a murit la vârsta de 39 de ani, în reședința lui din Londra.

Moartea misterioasă a unui șeic din Emiratele Arabe la Londra

Khalid Al Qasimi a fost și un cunoscut creator de modă, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Prinţ moştenitor şi cel de-al doilea fiu al şeicului Sultan bin Mohammed Al Qasimi, Khalid a înfiinţat o casă de modă în 2016 şi a prezentat colecţii vestimentare în cadrul Săptămânii Modei de la Londra şi Paris. În Emiratele Arabe Unite au fost anunţate trei zile de doliu după aflarea veştii decesului prințului moștenitor, relatează BBC NEWS.

„Momentul repatrierii trupului neînsufleţit şi programul de rugăciuni urmează să fie anunţate", a precizat familia o rețea socială.

Khalid Al Qasimi a studiat arhitectura şi designul vestimentar la Central Saint Martins din Londra şi a fost fratele şeicului Mohammed bin Sultan Al Qasimi, decedat în 1999 ca urmare a unei supradoze de heroină.

Emirul din Sharjah l-a găsit pe fiul său cel mare decedat pe podeaua apartamentului ocupat de acesta în reşedinţa familiei, un conac englezesc în valoare de 3 milioane de lire sterline, situat în comitatul Sussex, potrivit unor informaţii din cadrul anchetei.

„Khalid era apreciat pentru modalitatea tenace, dar în acelaşi timp sensibilă, în care a explorat problemele socio-politice, în special cele care vizau Orientul Mijlociu şi relaţia câteodată încordată a acestei regiuni cu statele occidentale, un subiect foarte apropiat de sufletul şi de educaţia sa", se precizează într-o declaraţie publicată pe site-ul casei de modă Qasimi.

Potrivit Daily Mail, o cantitate importantă de droguri din Clasa A au fost descoperite în reședința fiului emirului din Knightsbridge, acolo unde a fost constatat decesul. Poliția ar fi fost sesizată de medicii care au fost chemați să-l salveze pe prințul moștenitor.

Surse judiciare au declarat pentru Daily Mail că „aparent, în reședință a avut loc o petrecere la care s-au consumat droguri și s-a făcut sex”.

„Se suspectează că șeicul Khalid ar fi murit în urma consumului de droguri”, a mai declarat sursa respectivă.

Apartamentele din complexul în care locuia Khalid se vând și cu 90 de milioane de lire sterline.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării