main logo
624

Misterul se adânceşte în cazul puilor de focă descoperiţi decapitaţi

Misterul se adânceşte în cazul celor şase pui de focă descoperiţi decapitaţi într-un golf din Noua Zeelandă, a informat joi Departamentul pentru conservarea patrimoniului istoric şi natural din Noua Zeelandă.

Misterul se adânceşte în cazul puilor de focă descoperiţi decapitaţi

În urma unei investigaţii postmortem nu s-a dovedit implicarea umană în decapitarea puilor de focă, descoperiţi aduşi de ape, la Scenery Nook, din Penindsula Banks, în apropiere de Christchurch, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

„Suntem cu adevărat încântaţi că nu oamenii sunt de vină”, a declarat Andy Thompson, din partea DOC, adăugând că nu se ştie deocamdată cu certitudine cum au ajuns cei şase pui de focă decapitaţi.

Când au fost descoperiţi, fără muşcături vizibile sau leziuni în alte părţi ale corpului, DOC a suspectat un act barbar comis de oameni, iar poliţia a început să investigheze moartea acestor animale protejate.

Deşi este posibil ca alte foci să fi ucis puii, ar fi primul astfel de caz întâlnit în Noua Zeelandă.

Alţi posibili vinovaţi pentru moartea puilor de focă ar fi leoparzii de mare sau leii de mare, deşi aceştia sunt extrem de rari în zona în care au fost găsiţi puii.

„Realitatea este că s-ar putea să nu elucidăm niciodată acest mister, dar măcar suntem uşuraţi că acest macabru incident nu a fost provocat de oameni”, a adăugat Thompson.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării