main logo
1790

Miss Moldova 2015 și-a găsit iubirea la reality show-ul DOM-2

Moldoveanca noastră este noua participantă la reality show-ul DOM-2. Anastasia Iacub și-a surprins prietenii cu imagini alături de noul ei iubit din proiect.

Miss Moldova 2015 și-a găsit iubirea la reality show-ul DOM-2

Pe patru februarie modelul basarabean Anastasia Iacub și-a intrigat admiratorii cu o poză făcută la aeroport, iar la o săptămână, pe 11 februarie, aceasta și-a făcut apariția în cadrul show-ului televizat DOM-2, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Una din regulile „nescrise” ale acestui show este ca nou-veniții să viziteze pe cineva pe care deja îl simpatizează, lucru care îi oferă mai multe șanse de a rămâne în proiect.

Bruneta noastră a decis să-l cucerească pe Saimon Mardanshin și se pare că a reușit să-i câștige încrederea. Fiecare dintre ei a postat deja pe rețelele de socializare poze comune în care par destul de apropiați ținându-se de mână.

„În sfârșit, pe strada mea e sărbătoare. Cred că pe fața mea se vede bine. Chiar îmi doresc o relație, să am parte de grija și de căldura femeii. Nastenica, toate speranța e în tine!”, este mesajul de bun venit al lui Saimon. Răspunsul modelului nu s-a lăsat mult așteptat: „Tu ești sprijinul meu, protectorul meu, leul meu…”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării