main logo
630

Ministru rus: Exploatarea avioanelor Superjet-100 nu va fi întreruptă

Potrivit ministrului Transporturilor al Federației Ruse, Evghenii Ditrih, nu există motive pentru a întrerupe exploatarea avioanelor de tip Sukhoi Superjet-100.

Ministru rus: Exploatarea avioanelor Superjet-100 nu va fi întreruptăMinistru rus: Exploatarea avioanelor Superjet-100 nu va fi întreruptă

Ministrul rus conduce comisia de investigații creată pe marginea catastrofei aviatice din aeroportul Șeremetievo, în urma căreia un avion SSJet-100, al companiei Aeroflot, a luat foc în timpul aterizării de urgență, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Avionul incendiat era exploatat din anul 2017. Comitetul de Anchetă al Federațiai Ruse a declarat că se examinează mai multe versiuni ale posibilelor cauze ale accidentului, printre care funcționarea defectuoasă a aeronavei, calificarea insuficientă a piloților, dispecerilor sau mecanicilor și condițiile meteorologice nefavorabile.

În rezultatul incendierii avionului au decedat 41 de oameni, printre care doi copii. La bordul aeronavei se aflau 78 de oameni. 

Cinci persoane sunt spitalizate în stare gravă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării