main logo
871

Ministra Educației din România, demisă după cazul de la Caracal

Premierul României, Vioroca Dăncilă, a decis să o demită pe Ecaterina Andronescu din frunte Ministerului Educației, după declarațiile făcute recent de aceasta în cazul de la Caracal.

Ministra Educației din România, demisă după cazul de la CaracalFoto: antena1.ro

Despre aceasta a anunțat Dăncilă pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

„Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane - din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal”, a scris Dăncilă.

Amintim că ieri, Ecaterina Andronescu, a făcut o observație bizară despre cazul Alexandra-Luiza, cele două fete pe care Gheorghe Dincă afirmă că le-a ucis, după ce le-a transportat ca taximetrist de ocazie. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării