471
0
Miliardarii Nigeriei își comandă pizza de la Londra cu avionul
471
0

Bogații Nigeriei își comandă pizza de la Londra și o primesc dimineața, la aeroportul capitalei statului african.

Faptul inedit a fost făcut public de ministrul Agriculturii din Nigeria, care este supărat pe acest obicei al milionarilor din țara lui. Oficialul încearcă diminuarea importurilor și în acest context a făcut această declarație, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro

Pizza ar fi transportată din capitala britanică în Nigeria la bordul avioanelor British Airways, a spus oficialul nigerian.

„Știți că sunt nigerieni bogați care își folosesc telefoanele pentru a comanda pizza din Londra și pentru a aranja transportul acestora la bordul zborurilor British Airways. Le ridică dimineața de la aeroport. Este o situație foarte enervantă, iar noi trebuie să ne mișcăm mult mai repede pentru a diminua acest fenomen”, a spus Audu Ogbeh, ministrul Agriculturii din Nigeria. 

Ogbeh nu a dat publicității niciun exemplu de astfel de miliardar. Guvernul nigerian încearcă să diminueze dependența de importuri, care, spune ministrul, afectează agricultorii locali, arată site-ul nigerian The Cable. 

Ogbeh i-a criticat și pe nigerienii care apelează la importuri, care sunt văzute ca un simbol al bogăției și snobismului. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter