main logo
618

Mihai Constantinescu, primele semne după trei săptămâni

Mihai Constantinescu a dat primele semne că situația sa s-ar putea îmbunătăți.

Mihai Constantinescu, primele semne după trei săptămâni

Adrian Daminescu a declarat pentru România TV că Mihai Constantinescu a reuşit să mişte degetele mâinilor. Acesta se roagă pentru binele lui. Fosta soţie a cântărețului spune că speră într-o minune, transmite Știri.md cu referire la Dcnews.ro.

Surse medicale au declarat, marți, că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare "staționară", nefiind înregistrată nicio evoluție în acest sens. Potrivit aceleiași surse, artistul e încă internat la Spitalul Floreasca "în stare gravă, la fel de rea, vegetativă".

Mihai Constantinescu este într-o stare delicată, fiind ținut pe aparate: "E în stare gravă, la fel de rea, înțeleg că vegetativă. Încă e ținut pe aparate. (...) E staționar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău", potrivit sursei citate.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de mai bine de trei săptămâni.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării