main logo
3192

Michael Schmidt și sora lui Renato Usatîi, alături de Iohannis în Germania

Omul de afaceri Michael Schmidt și soția sa, Veronica Schmidt - sora lui Renato Usatîi, au participat weekendul trecut la ceremonia din orașul german Aachen, la care președintele României, Klaus Iohannis, a primit premiul Carol cel Mare.

Michael Schmidt și sora lui Usatîi, alături de Iohannis în GermaniaFoto: Facebook.com

Într-o fotografie postată de Michael Schmidt de la eveniment, apare șeful statului român Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, Michael Schmidt și soția sa Veronica, sora mai mică a lui Renato Usatîi, transmite Știri.md cu referire la Replicamedia.md.

„Suntem onorați că am participat la decernarea unui premiu de valoare istorică pentru România. Devotamentul față de țară și cetățenii români al Președintelui României, Klaus Iohannis, l-a adus în lista personalităților istorice ai căror pași au însemnat enorm pentru Uniunea Europeană de astăzi, fapt documentat prin decernarea Internationaler Karlspreis zu Aachen”, se arată în mesajul lui Michael Schmidt publicat pe contul de Facebook al fundației sale.

Michael Schmidt este un om de afaceri român, plecat în Germania în 1981 și întors după Revoluția din decembrie 1989. El controlează Automobile Bavaria Group, importator oficial BMW în România. El distribuie în România brandurile auto BMW, MINI, Rolls Royce şi MAN, prin intermediul grupurilor de firme Automobile Bavaria, MHS Truck & Bus în România și Schmidt Gruppe în Germania.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării