14 aug, 2019 22:52
342
0
Metallica se alătură inițiativei NoiFacemUnSpital. Ce sumă a donat trupa
14 aug, 2019 22:52
342
0

Metallica a donat 250.000 de euro pentru spitalul construit de ”Dăruieşte Viaţă”.

Foto: realitatea.net

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu - fondatoarele Asociaţiei ”Dăruieşte Viaţă” - asociație care construieşte un spital în Bucureşti - au anunțat pe Facebook că trupa Metallica a donat 250.000 de euro pentru spital, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

”Metallica s-a alăturat mișcării noastre” este mesajul publicat pe pagina de Facebook a asociației unde a fost pusă și o imagine în care apare trupa alături de cec-ul de 250.000 de euro.

Legendara trupă de heavy-metal Metallica susţine miercuri un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul turneului “Worldwired Tour 2019”, turneu în care este prezentat publicului cel de-al zecelea album al formaţiei americane: “Hardwired...To Self-Destruct”.

Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România se construiește în curtea Spitalului de Copii „Marie Curie” din București.

„Dăruiește Viață” este ONG-ul care a reușit să strângă - prin donații de la oameni și firme - milioane de euro pentru cel mai ambițios proiect din ultimii 30 de ani ai României.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter