main logo
5110

Mesajul viral al bărbatului care a aflat că fosta lui soţie se mărită din nou

Mesajul pe care îl transmite un bărbat după ce fosta soţie, mama celor trei copii ai lui, a postat fotografii care anunţă faptul că a acceptat cererea în căsătorie făcută de actualul ei partener de viaţă, s-a viralizat în mediul online.

Mesajul bărbatului care a aflat că fosta lui soţie se mărită din nou

Uneori sunt sentimente grele între partenerii unui cuplu după ce aceştia divorţează, dar odată cu trecerea timpului, aceste sentimente pot dispărea, transmite Știri.md cu referire la Adevarul.ro.

Un bărbat din Texas cunoaşte acest lucru şi a împărtăşit trăirile lui pe Facebook, după ce acesta a aflat că fosta lui soţie urmează să se căsătorească, conform The Epoque Times.   

Blake Higginbotham, tată a trei copii şi deţinătorul unei mici afaceri, a divorţat în urmă cu trei ani. În septembrie 2018, când a aflat că fosta lui soţie a acceptat cererea în căsătorie a actualului ei partener de viaţă, bărbatul a postat pe Facebook un mesaj în care a vorbit despre ceea ce simte în legătură cu acest apect.      

Aşa cum se întâmplă în majoritatea divorţurilor, Higginbotham şi fosta soţie, Heather, nu s-au separat amical, după cum chiar el scrie în postare: „Ne-am căsătorit de tineri, avem trei copii frumoşi şi am avut un divorţ amar“.    

După trei ani de la divorţ, relaţia lor s-a îmbunătăţit şi cei doi funcţionează ca o echipă când vine vorba de cei trei copii: „Noi petrecem timp cu copiii de câte ori vrem şi îi sprjinim în orice fac. Acţionăm ca o echipă“. La fel ca orice părinte care pune copiii pe primul plan, Blake se simte binecuvântat să observe că Heather a găsit un „tip minunat“, care îi iubeşte pe micuţi.    

„Ea este fosta mea soţie. Mama celor trei copii ai mei. Femeia care i-a adus pe cei trei copii ai mei pe lumea asta. Ne-am căsătorit de tineri, avem trei copii frumoşi şi am avut un divorţ amar. Trei ani mai târziu, relaţia este extrem de diferită. Noi acţionăm ca o echipă. Bărbatul cu care este acum este un tip minunat. Se comportă minunat cu copiii mei, iar ei îl iubesc. Ca tată, nu pot să îmi doresc ceva mai mult de atât. Sincer, vă doresc tot ce e mai bun. Sunt mulţumit pentru multe lucruri, inclusiv relaţia pe care o avem. Orice om divorţat, te încurajez din tot sufletul să încerci şi să priveşti lucrurile din această perspectivă diferită. Doar pentru că nu mai sunteţi soţ şi soţie, nu înseamnă că nu puteţi fi mamă şi tată“, scrie bărbatul în postarea la care a ataşat şi două fotografii cu fosta lui soţie şi actualul partener, în care se sărută, iar femeia arată inelul, alături de mesajul: „Am spus DA“.    

Când Heather a văzut postarea lui Blake, ea a împărtăşit aceleaşi gânduri, comentând: „Facem o echipă minunată şi suntem binecuvântaţi. A avut suişuri şi coborâşuri, dar nu pot cere o relaţie mai bună de părinţi decât cea pe care o avem acum. Ceea ce am sperat întotdeauna că vom avea pentru copiii noştri. Mulţumesc Blake“.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării