main logo
3748

Mesajul transmis de o femeie moartă timp de 27 de minute

O femeie din Statele Unite care ar fi decedat pentru 27 de minute după ce a făcut un infarct a scris un mesaj uimitor pentru familia ei, după ce s-a trezit, conform relatărilor rudelor sale.

Mesajul transmis de o femeie moartă timp de 27 de minute

Tina Hines, din Phoenix, Arizona, a făcut infarct în februarie 2018, în timp ce se pregătea de o plimbare pe munte, alături de soțul ei, Brian. Din senin, femeia s-a prăbușit, iar soțul ei a chemat rapid ambulanța, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Aceasta a fost resuscitată și readusă la viață de 6 ori, fiind practic moartă pentru un total de 27 de minute, au constatat medicii. La spital a fost intubată, iar femeia s-a trezit miraculos, a relatat familia, conform Daily Mail.

Fiind intubată și neputând astfel să vorbească, Tina a solicitat prin gesturi ceva să scrie. Atunci a scris pe un caiet „It’s real” (”Există”). Ulterior ea a susținut că s-a referit la Rai.

„A fost atât de real, culorile erau atât de intense”, a spus femeia, care a descris o figură despre care spune că era Iisus stând în picioare în fața unor porți negre, iar în spatele lui era o lumină galbenă strălucitoare.

Povestea a fost făcută publică și de către nepoata femeii, care a fost atât de impresionată încât și-a tatuat mesajul pe încheietura mânii drepte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării