main logo
444

Mesajul, proiectat pe BCU în timpul protestului de joi lângă Ateneul Român

Aproape o mie de oameni au manifestat joi seară lângă Ateneul Român, acolo unde a avut loc ceremonia de preluare a președinției Consiliului Uniunii Europene de către România. Mesajul acestora a fost unul pro-UE și anti-corupție.

Mesajul, proiectat pe BCU în timpul protestului lângă Ateneul Român

Oamenii au participat la manifestație, în timpul unei ninsori puternice, cu steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene. În timpul manifestațiilor, pe Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” din Bucureşti a fost proiectat mesajul „Noi vrem UE. PSD vrea Rusia”, transmite Ştiri.md cu referire la digi24.ro

Protestul, anunţat pe reţelele de socializare, s-a desfășurat sub sloganul "Vrem Europa, nu dictatură!", simultan cu ceremonia care marchează începerea oficială a preşedinţiei române a Consiliului UE, de la Ateneul Român.

Anterior, oficialii europeni au fost întâmpinați de câțiva protestatari, în Piața Victoriei, cu bannere pe care scria că „91% dintre români sunt împotriva oricărei forme de grațiere a actelor de corupție”, „Bine ați venit în România!” sau „73% dintre români spun că sunt afectați de corupție”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării