main logo
725

Mesajul obscen adresat guvernării pe Facebook de niște absolvenți din România

Câțiva tineri absolvenți ieșeni au terminat școala cu un puternic mesaj anti-PSD.

Mesajul obscen adresat guvernării pe Facebook de niște absolvențiFoto: ziaruldeiasi.ro

Cu ajutorul unor litere lipite pe toci, ei au formulat celebrul slogan obscen M..e PSD.

Absolvenții au fost pozați, iar imaginea postată de Denisa Maria a devenit virală pe Facebook în numai câteva ore, transmite Știri.md cu referire la Ziaruldeiasi.ro.

În același timp a dat prilejul unei încăierări online în care jignirile au devenit arma preferată în susținerea punctelor de vedere pro-și anti-PSD.

”Iată ce specimente de absolvenți de facultăți și sigur sunt membri USL. Astea sunt limitele la care să ajuns la momentul absolvirii unei școli??? Ar fi necesar reînceperea grădiniței!!!”, ”Halal școală mai faceți pui de năpârcă”, "Frumoasă" educație! Atât ați învățat în perioada școlarizării să oferiți și să primiți... sexual. Ce poți cere unora ca voi dacă atât practică aveți! Ați absolvit o școală plătită de guvern din banii noștri. Ce așteptări să avem de la voi? Câtă responsabilitate aveți să dați înapoi societății tot ce a făcut pentru voi? Analfabeți cu diplomă!”, sunt câteva dintre postărilor celor care i-au criticat pe studenți.

"Școala plătită de guvern din banii noștri"??? În școala plătești și hârtia pe care scrii, scaunul pe care stai, geamul care te apără de vânt, guvernul fură din banii noștri poate așa că stai cuminte în banca ta. Analfabeta e aia care o idolatrizezi , analfabeți mai găsești sus în comentarii, cei care susțin acești hoți ce ne fură”, ”Bravo lor ! Acești tineri au ales să se implice în politică și vor să trăiască într-o țară normală, una în care Teleormanul nu este rezervorul deșteptăciunii românești !! O țară în care nu întâi pupi în *ur un politician cu funcție și ajungi ministru și apoi faci și tu o facultate pe la videle, să fie la dosar ! PS: Ghiciți cu cine nu votează acei tineri!”, ”Majoritatea celor care încearcă să își apere iubitul PCR actual PSD susțin că acești tineri au terminat degeaba o școală, dar ei scriu de zici că au luat meditații de la Viorica Dancilă. Mult respect pentru toți oamenii deschiși la minte din acest grup care nu își vând țara pentru o sticlă de ulei și un pachet de făină”, au fost alte postări în favoarea studenților.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării