11 ianuarie, 16:17
760
0

Mesajul manelistului sub a cărei piesă se relaxa celebrul Snoop Dogg

11 ianuarie, 16:17
760
0

Snoop Dogg a stârnit un val de reacții după ce s-a postat pe Instagram fumând trabuc și mișcându-se pe maneaua lui Florin Salam - „Acum După Pandemie Nici Lumea Nu Vă Mai Știe”.

Mesajul manelistului sub a cărei piesă se relaxa celebrul Snoop DoggFoto: realitatea.md

Snoop Dogg a primit multe comentarii, în special în limba română, dar nici însuși artisul căruia îi aparține piesa, Florin Salam, nu a putut sta deoparte, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md

Ce i-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg

Celebrul rapper și actor american, Snoop Dogg, se distra pe Instagram, și nu oricum, ci pe ritmuri de manele, pe o piesă a manelistului român Florin Salam.

Astfel că în opt ore de la postare, Snoop Dogg primise peste 200 000 de aprecieri și sute de comentarii. Multe dintre comentariile internauților au fost în limba română: ”Mooooooooor!”, ”Te-ai haladit”, ”Iti plac manelele, bate-te bastarca” sau ”Eu cred că tu știi româna”. 

Dar comentariile nu s-au oprit aici, pentru că vestea că Snoop Dogg îl ascultă pe Florin Salam a ajuns și la urechile cântărețului de manele. Evident, acesta nu a putut rămâne indiferent la onoarea pe care i-a făcut-o starul american și a ținut să-i transmită și el, la rândul său, un mesaj.

„Îți mulțumesc că mă asculți, regele meu”, este mesajul pe care i l-a transmis Florin Salam lui Snoop Dogg.

Fanii nu s-au abținut să nu dea emoticoane de râs, când au văzut ce i-a scris Florin Salam lui Snoop Dogg.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter