main logo
478

Mesajul lui Donald Trump despre atacul armat din Santa Fe

Mesajul lui Donald Trump despre atacul armat din Santa Fe, Texas. Președintele Statelor Unite a transmis un mesaj de condoleanțe, după ce a fost informat că cel puțin opt persoane au fost ucise de un individ care a deschis focul într-un liceu din Santa Fe.

Mesajul lui Donald Trump despre atacul armat din Santa Fe

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter, la scurt timp după ce a aflat că un atac armat a avut loc într-un liceu din Santa Fe, statul Texas, scrie libertatea.ro.

„Atac armat într-o școală din Texas. Primele informații nu sunt bune. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți”, a scris președintele american Donald Trump.

Totodată, președintele SUA a declarat, în cadrul unui eveniment dedicat reformelor sistemului penitenciar, că administrația sa este hotărâtă să acționeze pentru ca astfel de atacuri să nu mai aibă loc.

„Administrația mea este hotărâtă să facă tot ce îi este în putere pentru a ne proteja elevii, pentru a păzi școlile și pentru a ține armele departe de mâinile celor care reprezintă un pericol atât pentru ei, cât și pentru ceilalți”, a declarat Donald Trump.

La rândul său, Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, a adresat un mesaj de solidaritate față de victimele și familiile celor care au avut de suferit în urma atacului armat.

„Inima mea este alături astăzi de comunitatea din Santa Fe și de întreg statul Texas”, a scris Melania Trump, pe Twitter.

Totodată, vicepreședintele american Mike Pence a cerut autorităților federale să sprijine conducerea școlii și comunitatea în care a avut loc incidentul terifiant.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării