main logo
1053

Mesajul hackerilor pentru miliardarii care au donat pentru Notre-Dame

Una dintre cele mai cunoscute biserici din lume, catedrala de la Notre Dame, a luat foc saptamana trecuta, toata structura de lemn fiind facuta scrum dupa un foc pornit de la instalatia electrica.

Mesajul hackerilor pentru miliardarii care au donat pentru Notre-Dame

In doar cateva zile de la teribilul eveniment s-a strans un munte de bani pentru reconstruirea catedralei. Un miliard de euro din donatii, de la diferiti miliardari, dar si de la oameni simpli, transmite Știri.md cu referire la Sport.ro

Reactiile oamenilor au fost insa impartite, multi considerand ca nu era nevoie de acesti bani.

Cei mai cunoscuti hackeri din lume, cei de la Anonymus, au lansat mai mult mesaje la adresa miliardarilor care au donat chiar si sute de milioane. Acestia i-au anuntat ca ar fi bine sa faca ceva cu adevarat constructiv cu banii lor. 

"Suntem siguri ca cei care mor de foame sau care traiesc de la salariu la salariu se simt mult mai bine ca va fi reconstruita o cladire", spun acestia.

Nici Papa si Vaticanul nu au scapat de mesajele hackerilor. "Aveti sute de miliarde in conturi si acceptati bani de la oameni? De ce nu donati banii stransi oamenilor care mor de foame?", e mesajul Anonymus.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării