397
0
Mesajul Gretei Thunberg pentru persoanele care o urăsc
397
0

Activista de mediu suedeză Greta Thunberg a postat un mesaj pe Twitter, ce vizează persoanele care au criticat-o sau care „o urăsc”.

„Am ajuns din nou aici... După cum poate ați văzut, criticii sunt mai activi ca niciodată- se leagă de mine, de cum arăt, de hainele mele, de comportamentul meu și de diferențele mele. Inventează orice teorie a conspirației și minciună la care te poți gândi”, a scris Greta Thunberg pe Twitter, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Criticile aduse activității ei nu au împiedicat-o pe adolescenta de 16 ani să își continue campania pentru mediu.

Cu toate acestea, este vizibil deranjată de activitatea criticilor, pe care îi acuză că „întrec orice limită pentru a redirecționa atenția”, folosindu-se de minciuni și teorii ale conspirației.

Atenția negativă primită de adolescentă nu este, însă, surprinzătoare. În ultimul an, Greta Thunberg a militat pentru protejarea mediului și a tras la răspundere „lumea adultă” în mod dur și public.

Criticii au creat multiple scenarii legate de Greta Thunberg, printre care că este manipulată de „forțe sinistre” sau de „părinți dornici de celebritate”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter