main logo
1001

Mesaje emoționante după moartea lui Răzvan Ciobanu: Un suflet neînțeles

Mai multe vedete din lumea modei au reacționat după moartea designerului Răzvan Ciobanu, aducându-i un ultim omagiu.

Mesaje emoționante după moartea lui Răzvan Ciobanu: Un suflet neînțeles

Fostul model Dana Săvuică a scris că Răzvan Ciobanu a fost un prieten drag și un “suflet neînțeles”, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

“A mai plecat un suflet dintre noi...Un geniu creator, un suflet neințeles, un prieten drag care se retrasese cumva in lumea lui, un spirit curajos, un om cu voință, dar și cu slăbiciuni, o minte inteligentă care a avut o voce despre cum e sa fii ‘altfel’ intr-o societate plină de prejudecăți. S-a stins prea repede și într-un mod tragic. Singur. Cu gândurile lui, poate cu patimile lui...Mie mi-a fost un bun prieten. Ma pomenea mereu că am fost prima femeie care a imbrăcat prima lui creație de designer. El n-a înțeles că onoarea a fost de partea mea. Imi spunea ‘Diva’ si a scris mereu cele mai frumoase articole despre mine, in anii ’90 când eu eram model, iar el era jurnalist. Am amintiri neprețuite cu Razvan Ciobanu. Dumnezeu să te odihnească!”, a scris Dana Săvuică.

Și creatoarele de modă Adina Buzatu şi Romaniţa Iovan au scris mesaje după moartea lui Ciobanu, scrie News.ro.

“La revedere, prieten drag!”, este mesajul Adinei Buzatu, în timp ce Romaniţa Iovan a scris: “Ai plecat în Săptămâna LUMINATĂ, să-i încânţi pe cei din Rai, cu talentul şi bunătatea ta! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău!”.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării