main logo
584

Meghan Markle și Prințul Harry, criticați dur de internauți după ce au anunțat sarcina: Nu putea să aleagă o zi mai rea

Vestea că Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru prima oară în primăvara anului 2019 a făcut înconjurul lumii, însă au existat și oameni care i-au criticat pe ducii de Sussex.

Ducii de Sussex, criticați dur de internauți după ce au anunțat sarcina

Mai exact, unii dintre internauți sunt de părere că Meghan Markle și Prințul Harry n-au ales o zi bună ca să facă anunțul privind sarcina, transmite Știri.md cu referire la A1.ro.

Mai exact, ziua de 15 octombrie e are o semnificație aparte pentru mulți dintre părinți, fiind Ziua Internațională a Comemorării Bebelușilor și a Copiilor, potrivit dailymail.co.uk, astfel că aceștia ”nu puteau să aleagă o zi mai rea”.

Mișcarea de sprijinire a celor care trec prin pierderea unei sarcini sau a unui copil a început în Statele Unite în anul 1988, atunci când președintele Ronald Reagan a declarat oficial luna octombrie ca fiind luna comemorării bebelușilor și copiilor decedați.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, iar în primăvara anului viitor, aceștia vor deveni părinți pentru prima oară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării