main logo
531

Meghan Markle, primele declaraţii despre sarcină

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia acestuia, ducesa Meghan de Sussex, aflaţi în vizită oficială în Australia, au renunţat la ţinutele stricte şi s-au descălţat pentru o plimbare pe celebra plaja Bondi, de lângă SydneyMeghan Markle, primele declaraţii despre sarcină.

Meghan Markle, primele declaraţii despre sarcină

Deşi însărcinată, ducesa Meghan a plecat, luni, alături de soţul ei într-o vizită oficială de două săptămâni în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji. Prinţul Harry a fost numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth, relatează Știri.md cu referire la Mediafax.

Joi, în a patra zi a vizitei oficiale, cuplul regal a făcut o plimbare pe celebra plaja Bondi.

Ducesa Meghan a renunţat la ţinuta protocolară şi a purtat o rochie lungă cu bretele, în dungi, creată de designerul australian Martin Grant, la care a asortat o pereche de espadrile cu toc ortopedic Castañer, încălţări la care a renunţat pentru a se plimba pe nisip.

Cu această ocazie, Meghan i-a mărturisit unei alte viitoare mămici că sarcina îi dă insomnii şi că exerciţiile de yoga o ajută să prindă energie.

Informaţia despre sarcina ducesei Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a fost făcută publică pe 15 octombrie, de biroul de presă al cuplului regal, copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmând să se nască în primăvara lui 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării