main logo
795

Meghan Markle, prima gafă vestimentară de când a devenit ducesă

Deși fosta actriță a obișnuit pe toată lumea ca aparițiile ei în public să fie impecabile, la sosirea în Regatul Tonga, acolo unde Meghan se afla într-o vizită oficială, i-a scăpat un detaliu vestimentar important.

Meghan Markle, prima gafă vestimentară de când a devenit ducesă

La sosirea pe aeroportul Fuaamotu, unde cuplul regal britanic a fost întâmpinat de prinţesa Angelika Latufuipeka, ducesa de Sussex și-a făcut apariția într-o rochie superbă, roșie, marca Christian Dior, transmite Ştiri.md cu referire la libertatea.ro.

Meghan a uitat însă să elimine eticheta lungă ce atârna atașată de tivul din partea de jos a ţinutei, iar fotografii din toată lumea au imortalizat momentul.

Cu toate astea, Meghan și Harry s-au bucurat de primirea călduroasă pe care au avut-o din partea oamenilor din Tonga, loc în care cei doi vor petrece câteva zile.

Pe 15 octombrie, ducii de Sussex au plecat într-o vizită oficială de două săptămâni în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji. În timpul vizitei în Australia, cuplul regal a anunțat că așteaptă primul copil. Viitorul prinț se va naște anul viitor, la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării