main logo
415

Meghan Markle caută o dădacă americană pentru copilul său

Ducele şi ducesa de Sussex s-ar putea îndepărta încă o dată de tradiţia regală britanică, angajând o dădacă americană pentru cel mai nou membru al familiei regale, informează miercuri London Evening Standard.

Meghan Markle caută o dădacă americană pentru copilul său

Meghan Markle, însărcinată în opt luni, şi prinţul Harry ar fi apelat la o agenţie de recrutare pentru a găsi pe cineva capabil să preia postul în următoarele trei luni, a indicat The Mirror, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

O sursă a declarat ziarului ca ducesa le-a indicat celor care se ocupă de recrutări că "preferă o americancă unei britanice" pentru a avea grijă de copilul său şi că estre extrem de mândră de originile sale americane. De asemenea, Meghan a spus că doreşte ca viitoarea bonă ''să se simtă mai degrabă parte a familiei decât un membru în uniformă al personalului", a indicat aceeaşi sursă.

"Este important pentru ea, nu a ascuns niciodată faptul că este foarte mândră de originile ei americane", a precizat sursa.

"Sunt dornici să exploreze şi posibilitatea unei dădace bărbat. Persoana care va fi angajată va câştiga până la 70.000 de lire sterline pe an, în funcţie de experienţă".

Candidatul/a va fi intervievat/ă de duce şi de ducesă, iar cel (cea) care va trece interviul va putea să-şi înceapă slujba la Frogmore Cottage, în incinta Castelului Windsor.

O astfel de decizie se îndepărtează însă de tradiţia regală de a angaja o dădacă care a absolvit Norland College, uşor recognoscibilă în uniforma de culoarea cafelei cu lapte, cu pălărie maro.

Vestea vine după zvonurile potrivit cărora Meghan nu va da curs unei alte tradiţii regale, cea de a naşte în Aripa Lindo a spitalului St. Mary din Londra.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării