main logo
442

Meghan Markle a explicat de ce încearcă să stea departe de Twitter

Ducesa de Sussex a mărturisit că încearcă să stea departe de Twitter sau de ziare pentru a evita ca ”zgomotul” să o facă să fie confuză despre ceea ce se întâmplă.

Meghan Markle a explicat de ce încearcă să stea departe de Twitter

Meghan Markle a fost întrebată în timpul unui interviu despre titlurile din presă, în care feminismul promovat de ea este numit „la modă”: „Nu citesc nimic, este mult mai bine așa, dar, de asemenea, este alegerea mea personală. Uneori, aceste zgomote îti pot distrage atenția de la problema reală”, potrivit CNN.

Ulterior, ducesa a mai fost întrebată și dacă urmărește postările de pe Twitter, însă a precizat că a ales să nu facă nici acest lucru. „Nu, îmi pare rău, nu, este alegerea mea personală”, a spus Meghan Markle, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Reacția Ducesei de Sussex vine la scurt timp după ce CNN a dezvăluit că familia regală a Marii Britanii a trebuit să-și sporească activitatea pe rețelele de socializare pentru a combate atacurile rasiste la adresa lui Meghan.

În ultimele luni, echipa de comunicare de la Palatul Kensington a eliminat tot mai multe comentarii rasiste la adresa ducesei, blocând în același timp mai multe conturi, atât pe Twitter, cât și pe Instagram.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării