main logo
508

Meghan a împlinit 37 de ani. Cum s-a schimbat viața ei în ultimele luni

Soţia prinţului Harry, ducesa Meghan, a împlinit 37 de ani şi are multe motive de sărbătoare, având în vedere că, în ultimele 12 luni, viaţa ei s-a schimbat radical.

Meghan a împlinit 37 de ani. Cum s-a schimbat viața ei în ultimele luni

Singurul motiv de tristeţe este relatia cu tatăl ei, care o atacă neîncetat în presă şi îi vorbeşte de rău pe membrii familiei regale, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

După căsătoria cu prinţul Harry, din luna mai, fosta actriţa din serialul Suits s-a schimbat enorm. Şi asta se vede cel mai bine în garderoba ei. 

Meghan nu are voie să se abată de la regulile familiei regale, aşa că a renunţat la stilul relaxat, specific Californiei, şi a adoptat ţinute clasice de ducesă.

Cea mai bună dovadă este comparaţia dintre o apariţie publică, de la Toronto, într-o pereche de jeanşi decupaţi şi imaginile recente, surprinse la un meci de polo, unde i-a făcut galerie soţului ei.

Potrivit tabloidului Daily Mail, tranziţia nu a fost uşoară, iar preferinţele vestimentare ale lui Meghan au provocat “fricţiuni” în relaţie. Se pare că prinţul Harry i-ar fi cerut să nu poarte niciodată pantaloni la evenimente oficiale.

Meghan se va conforma, probabil, acestor reguli şi de ziua ei. când va merge la o nuntă. 

Va avea prilejul să includă şi ritualul culinar de la fiecare aniversare - o porţie de cartofi prăjiţi şi un pahar cu vin.

Meghan NU va fi felicitată de tatăl ei. Cei doi au o relaţie extrem de dificilă. 

Thomas Markle îşi varsă năduful aproape săptămânal în tabloidele britanice. În cel mai recent interviu, a declarat că:

“Refuz să tac. Ce mă enervează este sentimentul de superioritate al lui Meghan. Nu ar fi devenit nimic fără mine, eu am făcut-o Ducesa care este astăzi”.

Ba chiar a adus-o în discuţie pe prinţesa Diana, spunând că aceasta ar fi fost dezgustată de felul în care este tratat de Meghan şi de familia regală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării