main logo
3493

Medvedev amenință cu atacuri asupra Europei și SUA: Rusia a ales calea

Dmitri Medvedev, fostul președinte și prim-ministru rus și în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a emis un alt mesaj pe Telegram, în care amenință Europa, scrie The Guardian.

Medvedev amenință cu atacuri asupra Europei și SUA: Rusia a ales calea

Medvedev a menționat: ”Vor avea loc referendumuri, iar republicile Donbas și alte teritorii vor fi admise în Rusia. Protecția tuturor teritoriilor care s-au alăturat va fi întărită semnificativ de forțele armate ruse”, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Fostul președinte al Rusiei a mai adăugat: ”Rusia a anunțat că nu numai capacitățile de mobilizare, ci și orice alt armament rusesc, inclusiv arme nucleare strategice și arme bazate pe noi principii, ar putea fi folosite pentru o astfel de protecție.

Prin urmare, diverși idioți pensionari cu trese de generali nu ne vor speria dacă vorbesc despre o lovitură a NATO în Crimeea.

Cu siguranță, rachetele hipersonice își vor putea atinge țintele din Europa și Statele Unite mult mai rapid.

Occidentul, în general, toți cetățenii țărilor NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propriul drum. Nu există cale de întoarcere”.

Mesajul lui Medvedev vine de la o zi de la discursul către națiune susținut de Vladimir Putin prin care a anunțat o mobilizare militară parțială și a amenințat Occidentul că nu va ezita să răspundă la „șantajul nuclear” pe care îl practică liderii principalelor state NATO.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării