main logo
1941

Medvedev admite că Ucraina are suficiente arme pentru a distruge Rusia

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că Occidentul furnizează suficiente arme Kievului pentru a "distruge" țara sa.

Medvedev admite că Ucraina are suficiente arme pentru a distruge Rusia

În ultima sa postare pe canalul său de socializare Telegram, Dmitri Medvedev, fost președinte al Rusiei, și-a exprimat punctul de vedere cu privire la consecințele reuniunii aliaților Ucrainei de la baza aeriană americană Ramstein din Germania, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Aliații Ucrainei, alcătuiți din peste 50 de state, au convenit să furnizeze mai multe arme Kievului, deși Germania încurcă socotelile în prezent în ceea ce privește furnizarea tancurilor sale Leopard 2.

Țări precum Polonia vor să dea Kievului tancurile Leopard 2, dar pentru aceasta este nevoie de permisiunea Berlinului. Luni, ministrul german de Externe, Anna Baerbock, a declarat că "nu ar sta în calea" Varșoviei, în cazul în care aceasta ar trimite tancurile avansate Kievului.

Anterior, Medvedev își exprimase îngrijorarea față de sprijinul continuu al Occidentului pentru Ucraina, postând că furnizarea de arme de către aceasta "nu lasă nicio îndoială că dușmanii noștri vor încerca la nesfârșit să ne epuizeze sau mai degrabă să ne distrugă. Iar ei au suficiente arme. Dacă va fi necesar, vor începe să producă altele noi", a scris Medvedev pe canalul său de Telegram, potrivit Newsweek.

Medvedev recunoaște că este o situație "foarte dificilă" pentru Rusia

El a concluzionat din această situație "foarte dificilă" pentru Rusia că, dacă ar exista un "conflict prelungit în Ucraina, la un moment dat se va forma o nouă alianță militară".

Aceasta va fi formată din țările la care au ajuns "americanii și haita lor de câini castrați".

Pactul de la Varșovia, format din țările est-europene și Uniunea Sovietică, a fost o alianță militară formată ca răspuns la integrarea Germaniei de Vest în NATO în 1955, dar a fost dizolvat în 1991.

Mai mult, Medvedev a declarat că SUA "vor arunca în cele din urmă bătrâna femeie Europa și rămășițele nefericitei Ucraine, iar lumea va ajunge din nou la o stare de echilibru".

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării