main logo
1421

Maxim Vitorgan l-a bătut măr pe amantul Kseniei Sobchak

Acum câteva săptămâni în presa din Rusia au apărut zvonuri precum că Ksenia Sobchak l-ar fi înșelat pe soțul său, Maxim Vitorgan.

Maxim Vitorgan l-a bătut măr pe amantul Kseniei Sobchak

Recent, regizorul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce îl bătea măr pe amantul acesteia, transmite Știri.md cu referire la Ea.md.

Până acum nu prea se găseau dovezi despre adulterul Kseniei Sobchak, iar toate știrile apărute în presă, păreau doar zvonuri. Uite că recent la adresa unui post tv din Rusia au fost trimise imagini exclusive, luate cu camerele de supraveghere, în care apare soțul Kseniei, regizorul Maxim Vitorgan, amantul acesteia, regizorul Konstantin Bogomolov și însăși femeia.

Se pare că bărbații se aflau în același local, când unul dintre ei i-a propus celuilalt să iasă până afară la „discuții”. Dialogul celor doi pare că a eșuat din start, astfel doar după câteva minute, Maxim Vitorgan l-a lovit pe amantul soției sale direct în față, cei doi continuând să-și împartă pumni.

A fost chemată ambulanța, iar medicii au constatat că nasul lui Konstantin Bogomolov a fost rupt, acesta anunțând a doua zi pe Instagram că a suferit și o comoție cerebrală.

Ulterior, camerele de supraveghere, de această dată din interiorul restaurantului, au surprins-o pe Ksenia Sobchak grăbindu-se spre bărbatul bătut măr de către soțul său.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării