main logo
3357

Maxim Galkin, poziție tranșantă împotriva războiului din Ucraina

Celebrul showman din Rusia, Maxim Galkin, și-a exprimat poziția față de războiul din Ucraina, vorbind și despre faptul că rachetele rusești au ucis un copil de trei luni la Odesa.

Maxim Galkin, poziție tranșantă împotriva războiului din UcrainaColaj: știri.md

Mesajul video a fost publicat o rețelele de socializare, transmite Știri.md.

"Eu nu pot să nu-mi pun câteva întrebări. Spre exemplu, în ajunul Paștelui, sunt lansate rachete rusești de croazieră spre Odesa. Moare o familie, moare un copil de 3 luni. Cum asta se explică? Pentru început, rachetele nu trebuie lansate nici în alte zile, nu doar de sărbătoare. 

Dar voi, fețele oficiale ale statului, vă rugați de pace alături de mitropolit și pe de altă parte bombardați un bloc de locuit cu oameni? Sau asta nu facem noi? 

În atât de multe lucruri grave e vinovată Rusia și ea spune că nu e vinovată... Masacrul de la Bucea - asta nu noi... Boieginul de pe cursa Malaysia - asta nu noi... Mariupol șters de pe fața pământului - asta nu noi. Rachete în Odesa - asta noi, dar nu chiar noi. Dar noi ce facem acolo? Condoleanțe tuturor și memorie veșnică persoanelor care au pierdut rude acolo", spune Galkin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării