642
1
Mașina lui Gheorghe Dincă, ridicată de anchetatori și dusă spre expertizare
642
1

Anchetatorii din cazul crimelor din Caracal au ridicat, vineri, mașina lui Gheorghe Dincă.

Autoturismul cu care le-a luat la ocazie pe Alexandra și Luiza va fi dus la expertizare, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

În timp ce mașina bărbatului a fost ridicată și dusă spre expertizare al Drăgănești, în curtea casei lui Dincă se fac în continuare cercetări. 

Anchetatorii au dispus tăierea vegetației și toaletarea copacilor, pregătindu-se astfel să înceapă să excaveze în zonele descoperite cu ajutorul unui scaner performant. 

Mașina în care procurorii au găsit fire de păr aparținându-i Alexandrei Măceșanu a fost ridicată din curtea lui Dincă abia la 22 de zile după ce acesta a răpit-o pe adolescentă. 

Procurorii care anchetează cazul dispariției celor două fete din Caracal continuă și vineri căutările în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. 

Tot vineri urmează să fie primite și rezultatele testelor ADN realizate pe fragmentele osoase descoperite într-o pădure de lângă Caracal și despre care Dincă spune că sunt ale Luizei. 

Din datele preliminare a rezultat doar că acestea aparțin unei fete care are între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu. Anchetatorii au prelevat mostre ADN de la mama Luizei pentru a verifica dacă aparțin fiicei sale.

Citește și
article image
Studiu: Câte mașini noi sunt echipate cu frână de mână...
0
249
article image
Primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra...
0
574
article image
Cinci lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a...
0
541
article image
Rezultatele oficiale: Ale cui sunt oasele găsite în curtea...
0
748