main logo
1424

Masacrul din Crimeea: Primele imagini de groază filmate în colegiu

Agenția Ruptly a publicat primele fotografii din interiorul colegiului Politehnic din oraşul Kerci, în Peninsula Crimeea, unde și-au pierdut viața 21 de persoane.

Masacrul din Crimeea: Primele imagini de groază filmate în colegiu

În imagini se vede urme de sânge și efectele dezastruoase ale exploziei.

Cel puţin 19 persoane şi-au pierdut viaţa şi câteva zeci au fost rănite, miercuri, într-un atac armat, urmat de o explozie produsă la o şcoală din oraşul Kerci, în Peninsula Crimeea, transmite Știri.md.

Potrivit martorilor, coridorul liceului unde un elev și-a împușcat colegii până la moment este plin d sânge, iar în pereți sunt gloanțe.

Potrivit ultimelor informații, în urma exploziei și-au pierdut viața 21 de persoane, inclusiv atacatorul, iar 50 au fost rănite.

Amintim că Vladislav Roslyakov, elev din 2015 la Colegiul Politehnic din Kerci, a ajuns la școală la prânz, a urcat la etajul 2 și a început să tragă în toată lumea.

A ucis 21 persoane și a rănit alte zeci.

Când a terminat muniția a detonat o bombă facută acasă.

Acest atac armat, comis miercuri, este cel mai sângeros atac comis de un elev şi provoacă îngrijorări cu privire la securitate în Rusia.

Este posibil ca atacatorul să fi avut un complice, a declarat joi, pentru agenţii de presă ruse, Aksionov, pus de Moscova la conducerea peninsulei ucrainene anexate în 2014.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării