main logo
1057

Mărturiile salvatorului prințului Philip: Am avut sângele lui pe mâini

Ducele de Edinburgh a fost implicat într-un accident rutier, a anunțat Palatul Buckingham.

Mărturiile salvatorului prințului Philip: Am avut sângele lui pe mâini

Din fericire, Prințul Philip, în vârstă de 97 de ani, nu a fost rănit, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Ducele conducea un Range Rover și ieșea de pe o stradă lăturalnică când a avut loc accidentul. În accident a mai fost implicată o mașină și conform martorilor, autovehiculul în care se afla Ducele s-a răsturnat în momentul impactului.

„Până la sosirea poliției și a medicilor, oamenii au fost cei care l-au ajutat pe Duce să iasă din mașină. Aceștia au declarat că Ducele era conștient, dar foarte șocat de cele întâmplate”, a spus corespondentul regal, Nicholas Witchell.

Unul dintre salvatori a declarat, potrivit Mirror.co.uk, că l-a ajutat pe consortul reginei Elisabeta să iasă din mașină. Roy Warne, de 75 de ani, a povestit că „a avut sângele prințului pe mâini, dar s-a bucurat că nu a fost un incident mai grav”. Bătrânul a mai povestit că a văzut mașina răsturnându-se în urma impactului, în timp ce conducea spre casă alături de soția sa.

„Înainte să trag pe dreapta i-am spus soției să sune la Urgențe”. Bărbatul a descris cum l-a prins pe prinț în zona axilelor și l-a tras afară din mașina avariată.

În urma incidentului, prințul Philip nu a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital, însă va fi monitorizat cu atenție, a mai anunțat Palatul Buckingham.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării