main logo
85566

Mărturia unui tânăr plecat din Moldova în China: E foarte grav

David Lutsyk, un ucrainean care a locuit mai mulți ani în R. Moldova, iar acum se află în China, a dezvăluit ce se întâmplă la moment în această țară din cauza virusului ucigaș.

Mărturia unui tânăr plecat din Moldova în China: E foarte gravColaj: știri.md

Într-un mesaj video, David Lutsyk mărturisește că virusul ucigaș se răspândește cu viteză, iar numărul persoanelor infectate crește de la zi la zi, transmite Știri.md.

"E foarte grav. Dacă ieri erau 40 de morți, iar 1.300 de persoane erau infectate, astăzi numărul morților s-a dublat, iar al persoanelor infectate s-a triplat. Din fericire, în orașul în care eu mă aflu numărul persoanelor infectate într-o zi a crescut cu două victime. Nu e chiar așa grav ca în alte orașe", a declarat tânărul.

Tânărul a citat surse demne de încredere, potrivit cărora 54 de persoane au reușit să se trateze de virusul ucigaș.

"Până specialiștii vor descoperi un vaccin durează mult timp. Virusul se răspândește tot mai masiv", a avertizat David Lutsyk.

Mai mult, acesta a îndemnat oamenii să nu creadă în știrile fake răspândite pe întreg globul precum că 2 milioane de persoane au fost infectate de coronavirus.

"Informați-vă din surse demne de încredere", a accentuat tânărul.

Amintim că comisia naţională de sănătate din China a anunțat că numărul deceselor provocate de coronavirus a crescut la 80 în China, iar numărul total de cazuri de îmbolnăvire confirmate a ajuns la 2.744.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării