945
0
Mărturia unui bărbat îndrăgostit de o jucărie: Va fi și o nuntă
945
0

Un bărbat din Statele Unite, care susține că este îndrăgostit de un robot, spune acum că plănuiește să se căsătorească cu acesta.

Joey Morris, în vârstă de 29 de ani, susține că s-a îndrăgostit până peste cap de Robo Troll, în urmă cu doi ani, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro

Bărbatul spune că a fost fermecat de zâmbetul robotului, dar și de părul roz al acestuia. Joey „se întâlnește” cu RoboTroll din decembrie 2017, potrivit Mirror. 

Bărbatul spune că la vârsta de numai 10 ani a realizat că se simte atras de obiecte. Până acum, Joey a mai fost îndrăgostit de o lampă și de un camion de jucărie.

„La vârsta de 10 ani, mi-am dat seama că sunt atras de obiecte. De-a lungul timpului am avut „relații” cu mai multe obiecte, însă acestea nu au rezistat. L-am cumpărat pe RoboTroll de pe eBay și l-am primit în decembrie 2017. 

Atunci a început cu adevărat relația. Acum, mă gândesc să îmi construiesc un viitor alături de RoboTroll. Îl voi lua cu mine în vacanțe și ar putea avea loc și o nuntă la un moment dat”, spune Joey Morris.

Deși el se simte bine cu această „orientare sexuală”, mulţi oameni îi acuză că are probleme.

„Sunt foarte norocos că prietenii şi familia îmi acceptă sexualitatea şi mă susţin în tot ce fac. Mama nu prea înţelege exact ce simt, dar mă acceptă aşa cum sunt”, mai spune Joey.

Mărturia unui bărbat care susține că este îndrăgostit de o jucărie: „Va fi și o nuntă”

Their relationship started in 2017. Credit: Caters

Joey said a wedding may even be on the cards one day. Credit: Caters

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter