main logo
454

Markle, primul său discurs regal: Mă mândresc că trăiesc în acest oraș

Ducesa de Sussex a vorbit, joi, cu prilejul lansării unei cărți de bucate, menite să ajute familiile victimelor din incendiu Grenfell.

Markle, primul său discurs regal: Mă mândresc că trăiesc în acest orașMarkle, primul său discurs regal: Mă mândresc că trăiesc în acest oraș

La evenimentul găzduit, joi, în curtea Palatului Kensington, au fost prezenți și Prințul Harry și mama lui Meghan, Doria Ragland, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro

În discursul ei care a durat trei minute, Meghan Markle a vorbit despre o muncă impresionantă făcută din dragoste și despre ce a însemnat pentru ea, atunci când s-a mutat în Londra, faptul că femeile de la Hubb Community Kitchen au primit-o cu brațele deschise, potrivit Daily Mail.

"Lucrul, timp de nouă luni, la acest proiect a fost o trudă realizată dintr-o mare dragoste. De-abia mă mutasem în Londra și m-am simțit imediat binevenită în această bucătărie. Am simțit căldura și bunătatea voastră, dar și faptul că puteam fi în acest oraș și în această încăpere atât de multiculturală, în ciuda dimensiunii ei reduse", a spus Meghan.

Soția Prințului Harry a mărturisit că faptul că trăiește în Londra este un motiv de mândrie pentru ea: "La nivel personal, mă mândresc cu faptul că trăiesc în acest oraș care dă dovadă de o diversitate atât de mare. Sunt nu mai puțin de 12 țări reprezentate în acest grup de femei. Este admirabil!".

Ducesa a mai vorbit familiilor victimelor din incendiu Grenfell despre cartea de bucate lansată, învitându-i pe toți cei prezenți la masă. Pe tot parcursul discursului, Meghan a avut un ton calm și personal, abordare care amintește de cea a Prințesei Diana.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării