main logo
439

Mark Zuckerberg şi-a cumpărat în secret vile de 60 de milioane de dolari

Două proprietăţi de lux pe malul Lacului Tahoe au ajuns în proprietatea şefului Facebook printr-o serie de tranzacţii extrem de misterioase.

Mark Zuckerberg şi-a cumpărat în secret vile de 60 de milioane de dolari

Şeful Facebook a investit aproape 60 de milioane de dolari în achiziţia a două proprietăţi vecine pe malul Lacului Tahoe din vestul Statelor Unite, la graniţa dintre Nevada şi Caluifornia, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Aceasta este o zonă unde şi alţi magnaţi ai lumii IT şi-au cumpărat vile în ultima perioadă, fiind relativ aproape de Silicon Valley.

Potrivit tabloidelor, Zuckerberg a încercat să păstreze complet secretă achiziţia, cerând chiar şi ştregerea imaginilor cu cele două proprietăţi, chiar şi de pe site-ul agenţiei imobiliare care a intermediat tranzacţia. 

El ar fi apelat la o firmă intermediară, pentru ca numele său să nu apară nicăieri, vrând să păstreze cât mai ascunsă viaţa sa privată.

Ambele clădiri, extrem de luxoase şi dotate chiar şi cu un mic port pentru iahturi, ar putea însă să fie demolate, deoarece datează din perioada interbelică şi nu au dotări moderne. 

Zuckerberg a procedat aşa cu câteva construcţii cumpărate în California pentru o sumă totală de 50 de milioane de dolari, pe care le-a dărâmat apoi, construind în locul lor o vilă mai modestă, dar modernă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării