main logo
1393

Mama Luizei Melencu a refuzat pentru a doua oară să meargă la DIICOT

Țipete și scandal vineri după-amiază, în curtea familiei Luizei Melencu. Mama fetei dispărute refuză în continuare să ofere probe de sânge necesare în anchetă.

Mama Luizei Melencu a refuzat pentru a doua oară să meargă la DIICOT

Când jandarmii din Craiova şi procurorii DIICOT au ajuns în comuna doljeană Dioşti, au avut parte de un refuz categoric din partea femeii, chiar dacă există un mandat de aducere în acest caz, transmite Știri.md cu referire la tvr.ro.

Atenție, informații și imagini care vă pot afecta emoțional!

Monica Melencu a refuzat şi vineri să meargă la DIICOT, după ce joi a fost amendată cu 5.000 de lei pentru că nu s-a prezentat.

Mama Luizei fusese citată la ora 10.00 pentru o nouă audiere și prelevare de probe ADN. Totul după ce procurorii au cerut ajutorul FBI pentru a putea ajunge la o concluzie în privința oaselor găsite in liziera unei păduri.

La un moment dat, Monica Melencu a leşinat şi a fost chemată o ambulanţă.

Femeia şi-a revenit, dar a refuzat în continuare să meargă la DIICOT.

La sosirea Salvării, mama Luizei a urcat în maşină pentru a fi consultată, dar nu a acceptat să meargă la spital. În acest timp, vecinii s-au solidarizat cu familia Melencu şi şi-au arătat neîncrederea în anchetatori. Familia este convinsă că Luiza nu este moartă şi cred că anchetatorii vor să închidă cazul.

Bunicii au declarat presei că mamei Luizei i s-au mai prelevat anterior probe de sânge şi că aceasta va accepta o nouă prelevare doar după ce vor veni din America rezultatele probelor necesare pentru stabilirea ADN.

Bunicul Luizei a încercat să își dea foc, turnând benzină pe el.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării