main logo
833

Mama Luizei: După 4 luni de la dispariţie, noi nu ştim încă dacă este vie sau moartă

Declaraţie cutremurătoare a mamei Luizei Melencu, tânăra dispărută în 14 aprilie şi despre care se presupune că a fost victima lui Gheorghe Dincă.

Mama Luizei: Noi nu ştim încă dacă este vie sau moartă

„După patru luni de la dispariţia Luizei noi nu ştim dacă este vie sau moartă. Eu sper să fie în viaţă. Aştept însă ca statul român să ne trimită un răspuns oficial. Nu avem informaţii despre nici o pistă din anchetă. Doar avocatul ne ţine la curent cu ce se întâmplă, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Noi vrem să aflăm ce se întâmplă cu fata mea. Nu am cerut niciodată bani pentru nimic, aşa cum am auzit că vreau bani de la statul român. Aştept ca statul român să afle ce s-a întâmplat cu copilul meu”, a declarat mama Luizei Melencu pentru Mediafax.

„Nu mai am putere. Trăim de pe o zi pe alta. Nu ştim dacă Dumnezeu sau statul român ne vor ajuta să ne găsim copilul. Este foarte greu”, a mai spus femeia, a cărei fiică a dispărut încă de pe 14 aprilie.

Miercuri, DIICOT a anunţat rezultatele raportului preliminar al legiştilor privind resturile de oase găsite în pădurea în care Dincă susține că ar fi aruncat trupul carbonizat al Luizei.

“Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletele descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, se arată în comunicatul oficial al DIICOT.

Raportul confirmă astfel că ar fi vorba despre 2 victime - una ale cărei oseminte au fost găsite în curtea “casei ororilor”, iar a doua, în pădurea de lângă Caracal unde Gheorghe Dincă a declarat că a aruncat cenuşa cadavrului Luizei Melencu.

Cum osemintele găsite în casă au fost confirmate ca fiind ale Alexandrei, este vorba despre o altă victimă, cel mai probabil Luiza.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării