main logo
1077

Mama lui Meghan Markle s-a întors la viața ei obișnuită de după nuntă

Mama lui Meghan Markle s-a întors la viața ei obișnuită, în America. Doria Ragland a fost surprinsă recent de paparazzi la plimbare cu cățelul pe străzile din Los Angeles.

Mama lui Meghan Markle s-a întors la viața ei obișnuită de după nuntă

Antrenoarea de yoga în vârstă de 61 de ani s-a întors în America după ce a cucerit familia regală a Marii Britanii și o lume întreagă cu atitudinea ei deschisă și sinceră, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Oboseala și stresul legate de drumul lung și de o ceremonie de nuntă complet diferită de tot ce a trăit Doria până acum au fost date uitării. 

Doria, care a strălucit la nunta regală în ținuta vernil semnată de Oscar de la Renta, a ales pentru scurta plimbare cu cățelul o pereche de pantaloni roșii, pulover bej, teniși și un batic roșu.

Înainte de nunta regală, Doria s-a întâlnit cu prințul Charles și cu Camilla, într-unul din apartamentele private ale castelului Windsor, apoi a petrecut noapte împreună cu fiica ei, la Cliveden House.

În timpul ceremoniei religioase, Doria a fost foarte emoționată și nu o dată a fost surprinsă de camerele de luat vederi cu lacrimi în ochi. Când a venit rândul ei să semneze, galant, prințul Charles i-a oferit brațul și a condus-o.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării